FK Pardubice
B - tým - Preview

PREVIEW | Východočeské derby! B-tým přivítá v neděli rezervu Hradce Králové

Pardubický B-tým přivítá tuto neděli na Vinci rezervní tým Hradce Králové. Svěřencům trenéra Němečka patří po třech odehraných kolech ČFL skupiny B 7. příčka. Východočeské derby startuje v 10:15 hodin, vstupné na toto pikantní utkání je 50Kč (majitelé permanentních vstupenek či eFkaret zdarma!).

B-tým Pardubic v minulém kole zavítal na hřiště Mladé Boleslavi, kde po dvou trefách Brdičky zvítězil 2:1, a po třech zápasech tak drží 7. místo tabulky ČFL skupiny B. Úvod sezóny tak pardubickým hráčům vyšel, čehož si je vědom i hlavní trenér naší rezervy Pavel Němeček. „Se vstupem do sezóny jsem spokojen. Na úvod jsme měli tři rozdílné soupeře. Někteří naši hráči hráli 3. ligu poprvé, proto je dobré, že jsme v zápasech zažili téměř všechny herní situace. Je potřeba vnímat hodnocení prvních tří zápasů ve dvou rovinách. Herní a výsledková. Herně jsme obstáli ve všech utkáních, výsledkově jsme ale propadli v duelu s Jabloncem B,“ říká trenér B-týmu.

Hráče okolo trenéra Němečka čeká v neděli druhý domácí zápas této sezóny. Na Vinici přivítají od 10:15 hodin královéhradecké „béčko.“ „Je otázka, v jaké sestavě soupeř nastoupí. My se tím ale nechceme primárně zabývat. Očekávám utkání, ve kterém budou chtít vyhrát oba týmy. Soupeř zatím nemá dobrou bilanci, což bude chtít v Pardubicích změnit,“ uvědomuje si Němeček.

Pardubáci budou chtít v neděli dopoledne slavit druhé vítězství v sezóně: „Budeme se soustředit sami na sebe. Chceme si udržet svoji herní tvář a jít za dobrým výsledkem. Kluci pracují velmi dobře a věřím, že uděláme maximum pro vítězství.“

Utkání na Vinici začíná v neděli v 10:15 hodin. Stream z nedělního utkání FK Pardubice B - FC Hradec Králové B najdete zde.

Autor článku: Kazimír Svoboda

Autor fotografie: David Haan

Sdílet článek